Evi Hanssen

Evi Hanssen
Voormalig meter van stigWA

“De wereld draait steeds sneller, de druk wordt steeds groter. De lat ligt hoog, iedereen moet de perfecte versie van zichzelf worden. Gewoon ‘gewoon’ zijn is in dit Pinterest-lalaland-tijdperk niet voldoende.

Maar wat als je hoofd en geest soms even andersom draaien, of als het af en toe eens hapert in je binnenste? Als je dag in dag uit streeft naar rust in je hoofd, maar je eigenlijk doodsangsten uitstaat? Als ‘gelukkig zijn’ zo simpel lijkt bij anderen, maar het voor jou een dagelijks gevecht is?

Laten we samen het stigma doorbreken dat mensen die het moeilijk hebben met zichzelf, sowieso gek zijn. Het stigma dat kleeft aan alles wat nog maar ruikt naar psychiatrie. Want diegenen die stigmatiseren, die zijn niet goed bij hun hoofd!
Heel veel zin om mijn schouders te zetten onder dit prachtige project.”

Veel stigWa-groeten, Evi x    
 


1
2
3
4
5
6
Kinderen trotseren obstakels voor goed doel in domein Bethanië


Over stigWA

stigWA is een project van Psychiatrisch Centrum Bethanië, Algemeen Ziekenhuis Sint-Jozef en gemeente & ocmw Zoersel dat initiatieven neemt om het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken.

#stigWA

Over stigWA

stigWA in de Gazet van Antwerpen
INSIDE-OUT-RUN

"450 sportievelingen, onder wie heel wat kinderen, liepen de Inside-Out-Run in PC Bethanië om samen het taboe op geestelijke gezondheidszorg te doorbreken!" #stigWA

 

 

 

 


Events

23/11/2019

Kunstverkoop

Rotary “Kunst en Cultuur” organiseert een unieke...

16/11/2019

Winterbar (Bar D'Hivers)

Bar D'Hivers* - spreek uit 'Bar Divers' - is een...

10/10/2019

Ssst, de oren hebben muren

10 oktober !
MINI-TRY-OUT...

SSST... DE OREN HEBBEN MURENNog vragen?
Stel ze!

Wij zijn steeds geïnteresseerd in suggesties, eventuele samenwerking, voorstellen, feedback, ... Dus twijfel niet om contact op te nemen indien je vragen, opmerkingen of ideeën hebt!Volg ons opPartners van stigWA

Emmaus
PC Bethanië
AZ Sint Jozef
Gemeente Zoersel
Logo Te Gek
atletiekclub DAL